Σε σκακιστικό αγώνα, που πραγματoποιήθηκε σήμερα, ο μαθητής της  Α’ τάξης Τσελέπης Ιωάννης αντιμετώπισε σε  σιμουλτανέ (ένας εναντίον όλων) 34 σκακιστές ταυτόχρονα! Από τις  34 παρτίδες που έπαιξε, νίκησε στις 33 από αυτές, δεν έχασε σε καμία  και παραχώρησε μια ισοπαλία στον Παπαγεωργίου Αλέξη.

 

Ο Τσελέπης είναι ισχυρότατος σκακιστής και πέρυσι ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Κ12, ενώ έχει κερδίσει πολλές πρώτες θέσεις στα σκακιστικά τουρνουά, που έχει πάρει μέρος.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές, που έλαβαν μέρος στη σκακιστική αυτή γιορτή, αναμετρήθηκαν στη σκακιέρα με τον πρωταθλητή μας και δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την εκδήλωση. Όλες οι παρτίδες που παίχτηκαν ήταν μαχητικές και παρουσίαζαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.  Το σιμουλτανέ έγινε με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του 2ου ενδοσχολικού τουρνουά.

 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση και ιδιαίτερα στον Τσελέπη Ιωάννη  αλλά και στον μαθητή της Β’ Γυμνασίου Χαλάτση Θάνο που φιλοτέχνησε 3 έργα εμπνευσμένα από τον αγώνα σιμουλτανέ.

Συγχαρητήρια και στους εθελοντές μαθητές και τις εθελόντριες μαθήτριες που εργάστηκαν για την πραγματοποίηση  της εκδήλωσης.

Total Page Visits: 2360 - Today Page Visits: 5