Skip to main content

Κατάταξη επιτυχόντων και μη μαθητών/τριών στην α’ τάξη του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας για το σχολικό έτος 2024-25

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την κατάταξη των επιτυχόντων και μη μαθητών και μαθητριών στην α’ τάξη του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας από το 1 ως το 248. Σύμφωνα με τον νόμο ο κατάλογος αυτός θα έχει ισχύ ως τις 20-1-2025. Από το 1 ως το 100 είναι οι επιτυχόντες/ούσες και από το 101 ως το 248 οι επιλαχόντες/ούσες. Από εδώ και στο εξής για κάθε αποχώρηση αγοριού θα καλείται το επόμενο αγόρι και αντίστοιχα για κάθε αποχώρηση κοριτσιού το επόμενο κορίτσι.

Αποτελέσματα_κλήρωση_ΠΕΙΣ-2024

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις εισαγωγής μαθητών στην α’ Γυμνασίου και α’ ΓΕΛ των νέων προτύπων σχολείων που έγιναν σήμερα στα Πειραματικά Σχολεία της Λάρισας

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις εισαγωγής μαθητών στην α’ Γυμνασίου και α’ ΓΕΛ των νέων προτύπων σχολείων της πόλης μας που έγιναν σήμερα στα Πειραματικά Σχολεία της Λάρισας. Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Νικόλαος Ζέρβας και η Συμβουλος Παιδαγωγικής ευθύνης του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας και μέλος της ΠΕΠΠΣ κ. Ελένη Δημητρίου επισκέφθηκαν τα δυο σχολεία και ενημερώθηκαν για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Καλά αποτελέσματα στους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίσθηκαν!

Αποτελέσματα κλήρωσης για την α΄τάξη του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας για το σχολ. έτος 2024-25

Σε printscreen τα αποτελέσματα της κλήρωσης για την α΄τάξη του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας για το σχολ. έτος 2024-25. Θα ακολουθήσει το επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας μόλις μας σταλεί.

Καλωσορίζουμε τους νέους μας μαθητές και μαθήτριες!

Ζωντανή μετάδοση κλήρωσης για την εισαγωγή σε Πειραματικά Σχολεία 2024

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδικασία της κλήρωσης, για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών σε πειραματικά σχολεία την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 και ώρα 17:30 κάνοντας κλικ στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://footage.ert.gr/events/minedu.html

Οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων θα ενημερωθούν με sms στο κινητό που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Με την ίδια κλήρωση οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία θα λάβουν ένα τυχαίο μοναδικό Αριθμό Προτεραιότητας (Α.Π.Π.Σ.) προκειμένου να ρυθμιστούν οι ισοβαθμίες που ενδεχομένως προκύψουν από τις εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα για τα Πειραματικά Σχολεία και η απόδοση του Α.Π.Π.Σ. θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ. με αναφορά στον εξαψήφιο κωδικό του υποψηφίου.

Η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση διενεργείται από την Επιτροπή Κλήρωσης των Πειραματικών Σχολείων με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) – Διόφαντος, παρουσία συμβολαιογράφου, μέσω κατάλληλου λογισμικού (ηλεκτρονική κληρωτίδα).

 

Οριστικός κατάλογος συμμετεχόντων στις εισαγωγικές εξετάσεις για το Πρότυπο Γυμνάσιο Λάρισας

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τον οριστικό κατάλογο συμμετεχόντων στις εισαγωγικές εξετάσεις για το Πρότυπο Γυμνάσιο Λάρισας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας το Σάββατο 18-5-2024 μια ώρα πριν την έναρξη της εξέτασης δηλαδή στις 09.00 έχοντας μαζί τους την αίτηση εκτυπωμένη, έντυπο ταυτοπροσωπείας, στυλό μαύρο ή μπλε, όργανα γεωμετρίας και ένα μικρό μπουκάλι νερό. Απαγορεύεται να έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο ή/και smartwatch.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Εξεταστικό_Αιτήσεις-οριστικός κατάλογος για τις εξετάσεις του Προτύπου Γυμνασίου

Οδηγίες για γονείς και μαθητές για εξετάσεις 2024 για εισαγωγή σε Πρότυπα σχολεία

Οι γονείς των μαθητών/τριών που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις για εισαγωγή σε Πρότυπα σχολεία για το σχολ. έτος 2024-25, παρακαλούνται να διαβάσουν με προσοχή τις οδηγίες, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα την ημέρα των εξετάσεων.

Οι εξετάσεις για το Πρότυπο Γυμνάσιο Λάρισας θα γίνουν το Σάββατο 18 Μαίου 2024, στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λάρισας. Οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται εδώ μια ώρα πριν την έναρξη της εξέτασης, δηλαδή στις 09.00. Οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 10.00 και η διάρκειά τους θα είναι 150 λεπτά. Για υποψήφιους με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ο χρόνος εξέτασής τους είναι επαυξημένος, κατά 45 λεπτά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ 2024 για ΠΡΟΤΥΠΑ και ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑλ__v2