Skip to main content

Συμμετοχή δυο ομίλων στο Πανελλήνιο Μαθητικό Υβριδικό Συνέδριο στην Πάτρα

Ο όμιλος Ιστορίας της Υποδιευθύντριας κ. Ευθαλίας Κολοκοτρώνη και ο όμιλος “Ένα ταξίδι στον ελληνικό πολιτισμό’ της κ. Ε. Κακαρόντζα παρουσιάζουν τις εργασίες τους “Το οθωμανικό αποτύπωμα στη Λάρισα”, “Θεσσαλικός γάμος” και ” Το άκραντο νερό” στο Πανελλήνιο Μαθητικό Υβριδικό Συνέδριο που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο “Έλα να σου μιλήσω για τον τόπο μου”. Συγχαρητήρια στους μαθητές για την άψογη παρουσία και στους καθηγητές για την έμπνευση και την επιμέλεια των εργασιών!

Συμμετοχή του Ομίλου Ρητορικής στη διοργάνωση Speak Lab Oratory Games των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Ν. Μπακογιάννη

Στις 28 και 29 Απριλίου, μαθητές και μαθήτριες του 1ου Πειραματικού Γ/σιου Λάρισας συμμετείχαν στη διοργάνωση Speak Lab Oratory Games των ιδιωτικών εκπαιδευτηριων Ν. Μπακογιαννη.
Τους μαθητές συνόδευσε η υπευθυνη καθηγήτρια Δήμητρα Τσαούση, η οποία φρόντισε για την προετοιμασία των μαθητών, ενώ στην ομάδα των κριτών συμμετείχε η εκπαιδευτικός του σχολείου μας, Αναστασία Ντανικα.
Μέσα σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον συνυπήρξαν, συνεργάστηκαν και διαγωνίσθηκαν με μαθητές σχολείων από όλη την Ελλάδα.
Δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους debaters μας, Μουλά Μιχαήλ, Γεωργίου Άγγελο, Νταούλα Ελευθερία, Παπουτσή Αγάπη, Τζουρμακλιώτη Ελενα και Τσίχλη Αναστασία – Ραφαηλια, για την εξαιρετική και δυναμική συμμετοχή τους στο αγώνισμα του Debate!
Τους ευχόμαστε καλά αποτελέσματα!!

Οδηγίες του Υπουργείου για απευθείας παρακολούθηση της κλήρωσης για εισαγωγή μαθητών/τριών στην α’ τάξη των Πειραματικών Σχολείων

Στον παρακάτω σύνδεσμο έχουν αναρτηθεί οι οδηγίες του Υπουργείου για απευθείας παρακολούθηση της κλήρωσης για εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στην α’ τάξη των Πειραματικών Σχολείων:

https://depps.minedu.gov.gr/?p=11814

Οριστικός πίνακας κωδικών μαθητών που συμμετέχουν στην κλήρωση για εισαγωγή στην α’ τάξη του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας

Ακολουθεί ο οριστικός πίνακας κωδικών μαθητών που συμμετέχουν στην κλήρωση για εισαγωγή στην α’ τάξη του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας. Η κλήρωση θα γίνει με τον εξαψήφιο κωδικό στις 28 Απριλίου. Θα ανακοινώσουμε έγκαιρα την ηλεκτρονική διεύθυνση όπου μπορούν οι γονείς να παρακολουθήσουν απευθείας την κλήρωση.

ΠΣ_ΠΕΙΣ_ΕΚ_Αιτήσεις_Όλες-23-24-telikos gia anartisi