Skip to main content

Επίσκεψη ομίλων στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 12 Μαϊου, μαθητές ομίλων του σχολείου μας συνοδευόμενοι από τις εκπαιδευτικούς κ.κ. Ε.Μιχαήλ, Δ. Τσαούση, Ι.Κοντογιάννη, Α.Ντανίκα και Ε.Κακαρόντζα επισκέφτηκαν τη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησαν αρχικά εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσείου Κινηματογράφου “Βγαίνω στο φως” και στη συνέχεια στο Μουσείο Φωτογραφίας ξενάγηση στην έκθεση του Χρήστου Δικαιάκου “Ο κόσμος ως ανοιχτό στούντιο”. Φυσικά είχαν και την ευκαιρία να περπατήσουν στο κέντρο της πάντα πανέμορφης συμπρωτεύουσας και να γευματίσουν σε πολύ γνωστό εστιατόριο.

Δηλώσεις ανάκλησης αποδοχής της εισαγωγής στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λάρισας

Ενημερώνουμε  όλους τους γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων/ουσών μαθητών/τριών στην κλήρωση για εισαγωγή μαθητών/τριών στην α’ τάξη του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας για το σχολικό έτος 2023-24 ότι έχουν τη δυνατότητα να ανακαλέσουν για σοβαρούς λόγους, την αποδοχή της εγγραφής στο σχολείο επιτυχίας, την οποία είχαν δηλώσει υπεύθυνα στην αίτηση που κατέθεσαν για εισαγωγή σε Πειραματικό ή Πρότυπο Γυμνάσιο.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει και οι δυο γονείς ή κηδεμόνες να αποστείλουν το αργότερο εντός (5) εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Προτύπων (η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στις 10-5-2023), Υπεύθυνη Δήλωση μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου (mail@1gym-laris.lar.sch.gr)  ή να την καταθέσουν αυτοπροσώπως.

Στην Υπεύθυνη Δήλωση θα δηλώνουν ότι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ/ΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, σύμφωνα με τους Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων που κυρώθηκαν από τα ΕΠ.Ε.Σ. των ΠΕΙ.Σ ή Π.Σ. και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου, έπειτα από την κλήρωση που διεξήχθη την 28η Απριλίου 2023. Για όσους δεν υποβάλλουν δήλωση ότι δεν επιθυμούν την εγγραφή θα προχωρήσει η αποστολή των απολυτηρίων Δημοτικού Σχολείου των παιδιών τους στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λάρισας.

Δημοσιεύθηκαν τα πρακτικά του 2ου Μαθητικού Συνεδρίου Φλωρεντίας- Η εισήγηση των μαθητών και μαθητριών μας

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί έχουν αναρτηθεί τα πρακτικά των εισηγήσεων:

https://proceedings.elemasyn.gr/Firenze23/?utm_source=newsletter_21&utm_medium=email&utm_campaign=%f0%9f%8e%a5-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-2%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%83%cf%85%ce%bd

Κατάταξη όλων των υποψηφίων μαθητών/τριών που κληρώθηκαν για την α’ τάξη του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας για το σχολικό έτος 2023-24 (επιτυχόντες και επ

Αναρτούμε τον κατάλογο κατάταξης όλων των υποψηφίων μαθητών/τριών που κληρώθηκαν για την α’ τάξη του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας για το σχολικό έτος 2023-24. Ο κατάλογος βρίσκεται στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση!

https://blogs.sch.gr/1gymlari/2023/05/02/katataxi-olon-ton-ypopsifion-mathiton-trion-poy-klirothikan-gia-tin-a-taxi-toy-1oy-peiramatikoy-gymnasioy-larisas-gia-to-scholiko-etos-2023-24/