Την 1η θέση στο αγώνισμα των διττών λόγων έλαβε το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λάρισας στους Πανελλήνιους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης που διεξήχθησαν στο αμερικανικό κολλέγιο Pierce από τις 8/3/2024 έως και τις 10/3/2024 στην Αθήνα. Η εξαμελής ομάδα των διττών λόγων (Φαρμάκα Ευθυμία, Καλαμάτα Ειρήνη, Τσίχλη Αναστασία-Ραφαηλία, Νταούλα Ελευθερία, Κουρδής Χρήστος και Τζουρμακλιώτη Έλενα) αγωνίστηκε με σθένος και νίκησε σε πέντε συνολικά αγώνες διττών λόγων (σε σύνολο 27 σχολείων) και εκφράστηκε με αξιοθαύμαστη ρητορική δεινότητα, εξαιρετική επιχειρηματολογία και υψηλού επιπέδου λεξιλόγιο.

Παράλληλα, εξαιρετική ήταν και η συμμετοχή των μαθητών μας, Γεωργίου Άγγελου, Κουτουλάκη Βασιλικής, Κωτούλα Αθανασίας, Χονδρονάσιου Δήμητρας και Τσακνάκη Δήμητρας-Θωμαΐδος στα αγωνίσματα του προτρεπτικού λόγου και της εκφραστικής ανάγνωσης.

Η διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του ομίλου ρητορικής του σχολείου, καθώς και τις υπεύθυνες καθηγήτριες του ομίλου, κα Τσιάκου Ασπασία Παρασκευή και Ντάλλα Σπυριδούλα, για τη σπουδαία επίδοσή τους στους πανελλήνιους Αγώνες Ρητορικής.

Total Page Visits: 191 - Today Page Visits: 7